Táborunk és szakmai előadások

szakmai_eloadas1Az utóbbi időben rengeteg minden történt diákszervezetünk körül. Szeptember 30-án megrendezésre került első szakmai előadásunk, amit Molnár Melina tartott a Budapesti Értéktőzsdétől és ezután közvetlenül David Weild a Nasdaq volt alelnöke jött el hozzánk. Október 16-tól 18-ig pedig lezajlott őszi táborunk, ahova a Morgan Stanley munkatársai is ellátogattak és Szeles Nóra adott elő a közösségi finanszírozásról.

Első szakmai előadásunkon Molnár Melina előadását halhattuk, aki bevezetett minket a tőzsde világába. Melina egy kis történeti bevezető után sokat mesélt nekünk a tőzsdéről és a tőkepiacról. Az előadás után David Weild érkezett, akinek köszönhetően megtudtunk a “JOBS Act” jelentősségét és létrejöttének okait az USA-ban, személyesen a JOBS Act szülőatyjától.

eloadas_2

Táborunkba Ceglédre pénteken érkeztünk meg, ahol a péntek este az elsősökkel való ismerkedéssel telt, illetve a Morgan Stanley előadásával, amely után 8-10 embernek lehetősége nyílt a vállalat képviselőivel egy személyes próbainterjút készíteni. A szombati napon délelőtt érdekes játékokat játszottunk a csapatépítés jegyében, illetve workshopokon vettünk részt. Erre a programra tanáraink is leutaztak hozzánk, így megfelelő lehetőségük nyílt a közvetlen ismerkedésre új évfolyamunkkal. Ezúton is köszönjük részvételüket. A nap délutánján Szeles Nórát hallhattuk, aki egy érdekes előadást tartott a közösségi finanszírozásról és bevezetett minket a téma legfontosabb fogalmaiba és kulcskérdéseibe. Az este ismételten a közös játékokkal és bulizással telt. Reméljük mindenki nagyon jól érezte magát.

A tábor résztvevőit arra szeretnénk kérni, hogy töltsék ki a táborértékelő formot, hogy legközelebb egy mégjobb hétvégét szervezhessünk! A formot itt találjátok: http://goo.gl/forms/0pkBUIMU2O

Az előadások diáit pedig megtaláljátok a “Letöltések” fül alatt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s