Broaden your horizon series: Preferred Life Insurance

image003

Szeretnéd tudni, hogyan teremt az innovatív termékek árazása piaci rést? Akkor az előadás sorozatunkat neked találták ki!

A Szélesítsd a határaidat előadássorozatunkat, azért hoztuk létre, hogy olyan dolgokról is tudomást szerezzetek, amikkel nem találkozhattok a mindennapokban.

Első előadónk Mátyás-Kollár Gabriella a Morgan Stanley Strats and Modeling budapesti részlegének Chief Operating Officere.

Gabriella 2016-ban csatlakozott a Morgan Stanley-hez. Előtte 15 évet dolgozott a biztosítási szakmában. Diplomáját a Corvinus Egyetemen szerezte. Szakterülete termékfejlesztés volt egy vezető nemzetközi biztosítónál, majd marketing igazgató lett és résztvett a stratégiai döntéshozatalban is.

Mostani előadása is a termékfejlesztés témakört járja körül, bemutatva annak komplexitását a benne rejlő lehetőségekkel, ami különösen érdekes lehet számunkra, akik elméletben talán már találkoztunk a témával, de még nem vagy nehezen tudjuk elképzelni, hogyan is ültethető a gyakorlatba ez a tudás.

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a téma, ne habozz, JELENTKEZZ az előadásra, mert a jelentkezés LÉTSZÁMHOZ KÖTÖTT. Ezt az alábbi linken tudod megtenni: https://morganstanley.tal.net/vx/lang-en-GB/candidate/postings/2310

A facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1674201886224855

Várunk sok szeretettel 2016. november 23-án. 17:20-tól a az E332-es termebe! 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s